ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

Εύρεση Εργασίας στην Αθήνα, Αττική

Εύρεση Εργασίας

Το έργο αποσκοπεί στην εύρεση εργασίας από ανέργους ειδικά στην περιφέρεια της Αττικής που παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας. Στα πλαίσια του έργου είναι η δημιουργία ενός βιώσιμου υποδείγματος ανάπτυξης της εξαρτημένης εργασίας και απασχόλησης, με σαφή αναφορά στις δυνατότητες που παρέχουν οι δράσεις και τα αντικείμενα της κοινωνικής οικονομίας και από την άλλη αποσκοπεί στην διάδοση και επέκταση αυτού του υποδείγματος αντιμετώπισης της ανεργίας, σε άλλους κλάδους της οικονομίας και κοινωνίας, οι οποίοι θα μπορούν να «αντιγράψουν» και να εφαρμόσουν το υπόδειγμα σε παρόμοιες καταστάσεις για την επίλυση ιδίων προβλημάτων. 

Η εύρεση εργασίας στην Αττική

Η ομάδα στόχος της Προτεινόμενης Πράξης είναι Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ και επίσης νέοι, οι οποίοι πιο εύκολα μπορούν να κατανοήσουν την έννοια της κοινωνικής επιχείρησης.

Με τις παραπάνω ενέργειες του έργου θα ευνοηθεί η εύρεση εργασίας στην Αττική από ανέργους.

Στο σύστημα έχουν πρόσβαση άτομα που αναζητούν εργασία καθώς και επιχειρήσεις που αναζητούν εργαζομένους.

Εάν έχετε ήδη κάνει εγγραφή στο σύστημα κάντε κλικ εδώ. Εάν είσαστε νέος χρήστης πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε πρόσβαση στο σύστημα.

Στο σύστημα μπορείτε να δημιουργήσετε τα προφίλ σας για αναζήτηση εργασίας, να δείτε τις αγγελίες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, να δημιουργήσετε ένα νέο βιογραφικό και να συνδεθείτε μαζί μας στο facebook για άμεση ενημέρωση!

Στο διπλανό video παρουσιάζονται οι βασικές λειτουργίες του συστήματος για τα άτομα που ζητούν εργασία.

Παρουσίαση του συστήματος